IBM Connect Sofia 2013 (Lotusphere Comes to you) е локално продължение на проведената през месец януари във Флорида 20-та по ред конференция в областта на корпоративните решения за комуникации и съвместна работа IBM Connect 2013.

Защо над 61% от Fortune 100 компаниите използват Social Business технологии?

Как социалните инструменти за бизнеса повишават ефективността на екипите и ангажираността на служителите? Как се променя светът и кой е по-добрият начин за управление на бизнеса, ще разберете на IBM Connect 2013 - събитието посветено на съвременните "social business" технологични решения, съвместната работа и бъдещето на бизнеса.

Кой трябва да присъства?

Какво ще научите?


Организатор:
     

Партньор:


С медийната подкрепа на:

                       ЛекториГари Кърни
Търговски мениджър Lotus решения, отговарящ за Централна и Източна Европа, IBM USA

През своя 17-годишен опит в IBM, Гари е имал множество търговски, маркетинг и лидерски роли в сферата на Lotus решенията. Гари има богат опит в индустрии като телекомуникации, банков и публичен сектор.Оскар Лауфер
Мениджър за Централна и Източна Европа - портални и "social" софтуерни решения, IBM

Оскар е в IBM от 12 години, през които е заемал различни маркетингови и търговски позиции.
В момента Оскар отговаря за Social & Portal решенията. Фокус на работата му са Social Business решенията в т.ч. IBM Connections – корпоративно решение за работа в екип с възможности като динамични профили, уики, блог, споделяне на файлове, общности и др.
Мирослав Долапчиев
Ръководител отдел Lotus Services, Ай Би Ес България

Мирослав Долапчиев работи с технологиите за съвместна работа на IBM от 1999 година. В IBS е от 2003 година, където ръководи отдел Lotus Services. Certified Lotus Professional от 2001.