IBM Connect Sofia 2014 (Lotusphere Comes to you) е локално продължение на проведената през месец януари във Флорида 21-ва по ред конференция в областта на корпоративните решения за комуникации и съвместна работа IBM Connect 2014.

Защо 60% от Fortune 100 компаниите използват IBM Social Business технологии?

Как социалните инструменти за бизнеса повишават ефективността на екипите и ангажираността на служителите?

По време на IBM Connect 2014 ще ви разкажем как се променя светът и кои са новите средства за управление на бизнеса. Събитието е посветено на съвременните "social business" технологични решения, съвместната работа и бъдещето на работната среда.

Кой трябва да присъства?

Какво ще научите?


Организатор:

     

Партньор:

С медийната подкрепа на:


IBM Connect е може би най-вдъхновяващата софтуерна конференция. Защо? Защото фокус не са технологиите, а хората. Хората, които взаимодействат помежду си и със света около себе си. Тази година събитието носеше още по-силен заряд. Към семейството на IBM се присъедини Kenexa - една по-различна компания - HR консултантски бизнес с особен поглед към света и хората, с невероятна философия и стремеж - да променят света. Присъедините се към нас на 26 март на IBM Connect @ Sofia, където ще можем да споделим впечатленията си и новостите около IBM Collaboration Solutions.

Потопете се в духа на IBM Connect с презентацията на Руди Карсон, CEO на Kenexa

Watch live streaming video from ibmsoftware at livestream.com