IBM Connect Sofia 2014 (Lotusphere Comes to you) е локално продължение на проведената през месец януари във Флорида 21-ва по ред конференция в областта на корпоративните решения за комуникации и съвместна работа IBM Connect 2014.

Защо 60% от Fortune 100 компаниите използват IBM Social Business технологии?

Как социалните инструменти за бизнеса повишават ефективността на екипите и ангажираността на служителите?

По време на IBM Connect 2014 ще ви разкажем как се променя светът и кои са новите средства за управление на бизнеса. Събитието е посветено на съвременните "social business" технологични решения, съвместната работа и бъдещето на работната среда.

Кой трябва да присъства?

Какво ще научите?


Организатор:

     

Партньор:

С медийната подкрепа на:


Лектори

Калин Димчев
Търговски директор IBM България
Гост говорител - от години това е най-добре пазената тайна. И тази няма да бъде изключение.
Горан Ангелов - управител на Ай Би Ес България. Ръководи компанията от създаването й преди повече от 10 години. Има над 20 годишен опит в информационните и комуникационните технологии и решенията за съвместна работа на IBM, както и редица успешно реализирани ИТ проекти за бизнеса и публичния сектор.
Мирослав Долапчиев - работи по проекти свързани с решенията за съвместна работа и комуникации повече от 15 години. Присъединява се към Aй Би Ес България като ръководител на отдел Collaboration услуги, който ръководи и до днес. Има повече от 10 години управленски опит в проекти за реализиране на цялостни информационни системи.