IBM Connect Sofia 2013 (Lotusphere Comes to you) е локално продължение на проведената през месец януари във Флорида 20-та по ред конференция в областта на корпоративните решения за комуникации и съвместна работа IBM Connect 2013.

Защо над 61% от Fortune 100 компаниите използват IBM Social Business технологии?

Как социалните инструменти за бизнеса повишават ефективността на екипите и ангажираността на служителите?

По време на IBM Connect 2013 ще ви разкажем как се променя светът и кои са новите средства за управление на бизнеса. Събитието е посветено на съвременните "social business" технологични решения, съвместната работа и бъдещето на работната среда.

Кой трябва да присъства?

Какво ще научите?


Организатор:

     

Партньор:

С медийната подкрепа на:


Програма


13:30 - 14:00

Регистрация


14:00 - 14:25

Откриване


14:25 - 15:40

Основна сесия **Представяне на IBM Platform for Social Business и визията за Social Business. Какво е IBM Platform for Social Business и кои са неговите компоненти? Защо компаниите инвестират в решения, които предоставят среда за изява на хората, провокират креативността им и ги правят ангажирани към целите на организацията?

15:40 - 16:00

Кафе пауза


16:00 - 17:30

IBM Platform for Social Business*

Tенденции в развитието на IBM Collaboration Solutions решенията - кратко обобщение и демонстрация.


- IBM Notes Domino Social Edition

Официално на пазара очакваме IBM Notes and Domino Social Edition през месец март. Защо да ъпгрейднем към новата версия? Какви са предимствата и възможностите на IBM Notes/Domino 9?


- IBM Connections

IBM платформата за "social business" в рамките на организацията с нова версия през месец март. Кои са подобренията и новите възможности? Интеграция с бизнес процеси, соцални медии, най-широко използваните имейл решения и други.


- IBM Sametime

Решението на IBM за онлайн комуникация с обогатени възможности за работа през мобилни устройства. По-добри аудио и видео възможности.


- IBM Mobile Strategy

Преглед на цялото IBM ICS портфолио през призмата на мобилните устройства. Как мобилността се превръща в символ на продуктивността независимо от мястото и времето?

17:30 - 17:45

Q&A


17:45

Коктейл


* Организаторите си запазват правото за промени в програмата.
** Презентациите ще бъдат изнесени на английски език.